Τα Προϊόντα

anydro.gr

Προκλητικό, ζουμερό, με φλογερό κόκκινο χρώμα και μέγεθος που θυμίζει ..κεράσι, το άνυδρο τοματάκι είναι αδιαμφισβήτητα το πιο πολυσυζητημένο ανάμεσα στα τοπικά προιόντα της Σαντορίνης. Σε όποια μορφή και αν το δοκιμάσετε -λιαστό, γλυκό του κουταλιού ή πελτέ- το βέβαιο είναι ότι το βιολογικό τοματάκι της Σαντορίνης θα σας κατακτήσει ολοκληρωτικά.

Βιολογικό Τοματάκι Σαντορίνης

Τα προϊόντα μας παράγονται σύμφωνα με το Κοινοτικό Κανονισμό για την παραγωγή των Βιολογικών προϊόντων και πιστοποιούνται από τον ελληνικό Ορναγισμό Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ.

Τοματοπολτός

Γίνεται λόγος γι΄αυτόν από το 1927, όταν το Γενικό Χημείο του Κράτους με εγκύκλιό του τον αναφέρει ως Τοματοπολτός τύπου θήρας, ιδιαίτερης θρεπτικής αξίας η οποία απορρέει από τις υψηλές συγκεντρώσεις (>45%) σε στερεά συστατικά, ιμβερτοζάχαρο, αρωματικά λίπη.

Τοματάκι Λιαστό

Το Λιαστό Τοματάκι είναι ένα ξεχωριστό ορεκτικό ή ένας ιδανικός μεζές για ούζο ή τσίπουρο, μπορεί όμως να αποτελέσει το δικό σας μυστικό γεύσης για πρωτότυπες σάλτσες και ποικίλες άλλες συνταγές.

Τοματάκι Γλυκό

Το Γλυκό Τοματάκι είναι ένα παραδοσιακό ελληνικό γλύκισμα που μπορεί να συνοδεύσει τον ελληνικό καφέ, το γιαούρτι, αλλά και να κλείσει ένα ωραίο γεύμα.