Είπαν Για Εμάς
-
One of the best experience to discover the best sides of the island! you can feel the true vibe of Santorini, in his heart, Megalohori! and much more, you can feel as a local next to Ana and Petros!Madalina Bur - facebook
-
This tour was a step into the quiet side of Greece, agriculture and a true showing of their people. The wine, of course, was amazing. The farm visit was more than we even thought it could be. The hospitality, friendliness, happiness and generosity of Petro was unbelievable.travelers saying - tripadvisor.com
-
We didn't quite know what we were in for, but they cooked us up fresh Greek meal from the garden with smiles and stories and it was genuine happiness. Very cool to learn more about the unique agriculture there. We would recommend this to anyone or any age on any trip!travelers saying - tripadvisor.com
-
Had the most amazing experience and met the most wonderful people. Tour guide Anna was friendly and full of interesting facts. Wine tasting was great and visiting the farm, cooking and having lunch was the best. Was like being with family. Thoroughly enjoyed this and would highly recommend it to anyone.travelers saying - tripadvisor.com
Δημοσιεύσεις και Διακρίσεις για τα προϊόντα ΑΝΥΔΡΟ
Παρακάτω θα βρείτε κάποια άρθρα που γράφτηκαν για εμάς στον τύπο και το internet.
- http://greekfood.about.com
- http://www.santorini-islandguide.com
- http://www.jonesandbones.com
- http://www.yupi.gr
- http://www.aristeos.gr
- http://www.gastronomosonline.gr
- http://winesurveyor.weebly.com
- http://tasteofcrete.com
- http://www.aegeancuisine.gr
- http://www.enet.gr
- http://www.bionews.gr
- http://tasteofcrete.com
- http://www.eliasmamalakis.gr
- http://www.kykladesnews.gr
- https://www.santorini.net
Συνταγές με τοματάκι Σαντορίνης
Υλικά
Φρυγανισμένο ζεστό ψωμί • πελτές τομάτα ΑΝΥΔΡΟ • ζωμός λαχανικών • θυμάρι • αλάτι, φρεσκοτριμμέ νο πιπέρι • ‘Εξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Υλικά για 2-5 άτομα
250 γραμμ. ζυμαρικό αμορόζο (Στέλλα) ή κοχυλάκι ή άλλο κοντό ζυμαρικό • 150 γραμμ. πομοντόρια (χωρίς την επιδερμίδα) • 1 κ.σ.πελτέ ΑΝΥΔΡΟ έξτρα παρθένο ελαιόλαδο • 300-250 ml ζωμό κότας ζεστό • ρίγανη • αλατί, φρεσκοτριμμένο πιπέρι • 1 σκελίδα σκόρδου χωρίς την πράσινη ουρίτσα
Υλικά να 4-5 άτομα
1 λαγός τεμαχισμένος• έξτρα παρθένο ελαιόλαδο • 1 κ.σ.πελτέ ΑΝΥΔΡΟ • 8 πράσινες ελιές (χωρίς το κουκούτσι τους) • 2 μέτρια κρεμμύδια σε ροδέ λες • 2 σκελίδες σκόρδου χωρίς την πράσινη ουρίτσα • 100 ml ξύδι από λευκό κρασί • 200 ml λευκό κρασί • μπαχάρι χοντροτριμμένο • αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι